Wandelcoaching stress en burn-out

Word je stress de baas. Leer hoe je ontspannen kan leven. Vanuit rust, vertrouwen en vol nieuwe levensenergie.

 

Hallo vrouw met stress

Ben jij een vrouw met last van stress? Die probeert alle ballen in de lucht te houden?

Misschien lukte je dat lange tijd vrij goed maar wordt het je soms teveel. Druk als je bent met het plannen van je werk, relatie of (jong) gezin loop je jezelf vaak voorbij. Je omgeving zegt dat een burn-out dreigt als je zo doorgaat. Zelf denk je dat je nog wel even door kan en zeg je overal “ja’ tegen. Je legt de lat hoog en neemt de eisen van de buitenwereld erg serieus. Ondertussen krijg je signalen die je liever negeert, zoals:

  • piekeren of slecht slapen
  • een kort lontje
  • weinig werkplezier meer
  • hoofdpijn, spierpijn of een gejaagd gevoel
 

Als je iets hiervan herkent kan je bij mij terecht. Waarschijnlijk loop je veel kans op overspanning. Op dit punt zegt je hoofd vaak dat je door moet, maar je lijf wordt moe. Mogelijk heb je al eerder een burnout gehad, of zit je zelfs al in een burn-out. Alle reden om op tijd in te grijpen, anders duurt herstel alleen maar langer. Zet jezelf weer op 1! Samen zetten we de eerste stap.

Wat levert het jou op

  • je eigen wijsheid aan gaan spreken
  • Je lichaam leren verstaan
  • Je minder aantrekken van de mening van anderen.
  • Trouw worden aan jezelf
  • Durven kiezen
  • Meer ontspannen en voluit leven

 

Ook voor HSP

Mocht je hoogsensitief zijn (HSP) dan is mijn wandelcoaching een fijne manier om de juiste balans te vinden. Omdat je in en met de natuur bent, en ik intuïtief en ervaringsgericht met je werk. Ik help je om jouw eigen kracht te ontdekken, en meer vanuit moeiteloosheid te leven.  

" Ik heb letterlijk leren stilstaan en voelen wat zich in mijn lichaam aandient, en vanuit de zintuigen bemerkt wat er vanuit de omgeving naar mij toekomt. Ook hebben we geoefend met gesprekken met een terugkerende situatie die ik lastig vond." (Iris, 45).

 

Maak een afspraak

Weer terug naar energie en balans en grip op stress. Het kan!
Plan een intake met mij. We gaan liefst naar buiten, dat is deel van de aanpak. We kijken of er een klik is, en of ik je kan ondersteunen bij jouw vraag. Er is geen wachtlijst, dus je kan snel aan de slag. 

"Ik ben beter geworden in het voelen en stellen van grenzen, het stellen van prioriteiten en het indelen van mijn eigen tijd. Ik heb meer lucht in mijn hoofd, mijn werk en dagelijkse bezigheden." (Emma, 36).

Contact formulier