Natuur Retraites

Wandelen door de Atlas in Marokko

IVAL Nature Retreats 

IVAL Nature Retreats biedt meer dan normale retraites. Persoonlijke ontwikkelvakanties in de pure natuur. Duik diep in jezelf en maak de volgende stap in je leven. Kom thuis bij jezelf, ontdek je potentieel en ervaar jouw eigen liefde, wijsheid en kracht. Leef je leven ten volle.

Voor wie 

Onze bezinningsweken zijn iets voor jou als je openstaat voor zelfreflectie in de natuur.  Het Next Step programma loopt al 7 jaar en trekt zowel mannen als vrouwen, meest tussen 30 – 60 jaar. Opmerkelijk is dat leeftijd vaak geen rol speelt. Doordat de herkenning in elkaars thema’s bouw je betekenisvolle contacten op.
 

Ervaren begeleiding

De coaches Johan de Kleine en Helene Baarda begeleiden deze retraites al 7 jaar samen. Vanuit een ruime achtergrond in training, begeleiding en coaching. 

Eerstvolgende retraite

Marokko 30 sept – 6 okt 2023

IVAL Nature Retreats. 

(je wordt omgeleid naar een andere site).

"Ik heb nieuwe inzichten ontdekt waarmee ik verder kan. De coaches/ begeleiders waren top, oprecht betrokken & authentiek".

"Wat een prachtig kado aan jezelf. De sleutel ligt in jezelf, door de prachtige natuur en de wijze van coaching en veiligheid in de groep krijg je tools om door te gaan".

"Ik heb meer inzichten gekregen in mijn gevoelens en doelen kunnen stellen die aansluiten bij wie ik echt ben".

"Fantastisch hoe de coaches op de problemen van elk individu konden inspelen, coachen en meeleven".

Contact formulier