Ervaringen coaching

Flow is voor mij meer mijn hart mogen volgen.

' Helene heeft mij geleerd om mijn gevoel toe te laten en er werkelijk wat mee te doen, dit gaf al heel snel meer rust en inzicht. Geen adviezen maar Helene heeft de gave je het zelf te laten inzien! '

'Door in de natuur te zijn kon ik makkelijker bij mezelf blijven. Ik kreeg meer lucht , kon meer de ontspanning opzoeken en moest niet meer van alles'.

'Al rustig wandelend in het bos, kregen de vragen en opdrachten van Helene de ruimte om te landen in mezelf. Ik vond inzichten die mij verder brengen!'

'Ik voel me rustiger, sterker en nog steeds verrast dat het mij zoveel gebracht heeft'.

'Je bent erg goed in het creëren van een veilig kader. Waarin ik mijn verhaal kan vertellen zonder dat ik op mijn woorden hoef te passen'.

'Ik voelde me heel veilig. Het heeft mij echt verrast hoe deze manier van werken mij inzicht heeft gekregen'.

'Mooi, hoe jij jezelf kan zijn. Kleine dingen tussen de regels door, die zie je en die benoem je. Dat geeft vertrouwen en heeft mij heel erg geholpen in mijn proces'.

'Je speelt met verschillende energieën, en wist precies wat je moet zeggen'.

'Ik weet niet hoe je het doet? Maar je laat mij zelf nadenken over mijn oplossingen. Je weet mij ergens te raken. En stelt vragen op zo'n manier dat ik zelf ga nadenken. Ik vind het heel prettig'.

Ervaringen
Organisaties

Met het team in gesprek over veerkracht

Intervisie
'In 8 intervisiebijeenkomsten zijn we als team zijn gegroeid. Ik heb meer inzicht ingekregen in mijn collega’s en mijn eigen handelen. Het was voor mij een cadeautje om even uit de hectiek van een werkdag te stappen en kritisch te kijken naar waar ik binnen mijn werk mee tegen aan loop. Ik heb wat zaken in een ander perspectief kunnen plaatsen en meer rust gecreëerd in mijn werk. Helene is kundig flexibel en een toegewijde trainer'.

Teamtrainingen
'In teamsessies voor ons MT van het UMCG bracht Helene een mooie balans tussen aandacht voor de mens en resultaatgerichtheid voor de organisatie (oplossingsgericht). Vanuit een helder conceptueel kader. Helene voelt mensen en situaties goed aan, maakt zich snel een voorstelling van zaken en weet dat op gepaste wijze bespreekbaar te maken'.

Performance en workshop Stress & Burnout
'Hulde aan coaches en trainers Helene Baarda en Nanette Hagedoorn met wie ik een performance ontwikkelde over burn-out'

Ervaringen
Natuur Retraites

Geweldige ervaring en veel over mijzelf geleerd

'Dit programma geeft de energie en inzichten om weer richting aan je leven te geven. Ik ontdekte dat ik niet alleen ben. Mensen maken moeilijke dingen mee, maar ze kunnen ook weer doorgaan met hun leven'.

"De natuur retraite op Terschelling was voor mij een hele waardevolle ervaring waarin nieuwe inzichten zijn ontstaan waarmee ik verder kan. De coaches/ begeleiders waren top, oprecht betrokken & authentiek.'

'Fijne groep die zich kwetsbaar op durfde te stellen en natuurlijk hele fijne begeleiding/coaches. Heerlijk om een paar dagen helemaal uit te staan, de tijd te nemen voor jezelf & te voelen waar jij behoefte aan hebt.'

Contact formulier