Bos-Expressie Veluwe | april, juni 2024

Bij Bos-Expressie gebruiken we de natuur als creatieve en helende ruimte. Je onderzoekt een persoonlijk thema en brengt dat tot uitdrukking in een creatieve vorm.  

Na een kennismaking onder het genot van koffie/ thee met gebak gaan we de Veluwe op. Vanuit vertraging en enkele meditatieve- of lichaamsgerichte oefeningen keren we naar binnen. Wat beweegt er in jou? Wat wil de Lente in jouw leven je vertellen? 

Daarna breng je wat er in jou leeft naar buiten. We bouwen persoonlijke beelden van ons Lenteleven met natuurlijke materialen uit het bos, en wat extra hulpmateriaal. Het gaat daarbij niet om ‘mooi of goed’. Je hebt ook geen creatieve ervaring nodig. Ik begeleid deze ochtenden op een speelse en lichte wijze, vanuit echte aandacht. Een heerlijk Zijn in het bos voor wie zin heeft in zelfontdekking en zelfexpressie. Of voor wie lekker creatief wil zijn in de natuur. Je kunt deze belevenis ook aan iemand cadeau geven!

Data: 19 april – thema Lente in je leven | 28 juni – thema Veerkracht

Tijd: 14.00-17.00

Locatie: activiteitenpark Veluwse Poort te Dieren & Veluwse bos

Programma

  • 14.00    Kennismaken onder het genot van koffie/thee en gebak. Activiteitenpark Veluwse Poort.
  • 14.30    We wandelen het bos in. Samen doen we oefeningen om te vertragen en je te verbinden met jezelf en het thema. Je zet dit om in een beeld met natuurlijke materialen uit het bos.
  • 17.00    Einde programma

Prijs

22 euro inclusief koffie of thee + gebak

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot 3 dagen van tevoren. Stuur een mailtje naar info@veluwecoach.nl

Andere activiteiten

Minder expressief aan de slag en meer naar binnen keren? Probeer een bosbad! Zie agenda. 

Contact formulier