Wandelcoaching Energie en flow

Word je stress de baas. Leer hoe je ontspannen kan leven. Vanuit rust, vertrouwen en vol nieuwe levensenergie. Voor wie alle ballen in de lucht probeert te houden, worstelt met zijn werk, of voor een nieuwe levensfase staat. Je bent bereid de diepte in te gaan en vanuit de natuur te werken. 

 

Hallo mens met stress

Ik ben benieuwd waardoor jij stress ervaart. Misschien probeer je alle ballen in de lucht te houden. Of je loopt vast in je werk omdat het niet meer past bij wie jij (werkelijk) bent. Of je staat plotseling voor een grote verandering in je leven, zoals het einde van een relatie of een ziekte. Je moddert een beetje door, totdat je beseft dat je zo niet langer door wil gaan. Niet wetende hoe dan wel. 

Herken je jezelf hierin? Druk als je bent met het plannen van je werk, relatie of (jong) gezin loop je jezelf vaak voorbij. Zelf denk je dat je nog wel even door kan. Terwijl wat je doet niet meer past bij wat je nodig hebt of wie je ten diepste bent. Ondertussen krijg je signalen die je liever negeert, zoals:

 • piekeren of slecht slapen
 • een kort lontje
 • weinig werkplezier meer
 • hoofdpijn, spierpijn of een gejaagd gevoel
 • overal ja op zeggen, terwijl je nee voelt. 
 

Als je iets hiervan herkent kan je bij mij terecht. Waarschijnlijk loop je veel kans op overspanning. Op dit punt zegt je hoofd vaak dat je door moet, maar je lijf wordt moe. En je weet even niet meer hoe verder. Alle reden om op tijd in te grijpen. Zet jezelf weer op 1! Samen zetten we de eerste stap.

Wat levert het jou op

 • je eigen wijsheid aan gaan spreken
 • Je lichaam leren verstaan
 • Je minder aantrekken van de mening van anderen
 • Trouw worden aan jezelf
 • Durven kiezen voor wat bij jou past
 • Meer ontspannen en voluit leven

 

Ook voor HSP en NAH

Mocht je hoogsensitief zijn (HSP), of niet aangeboren hersenletsel (NAH) hebben dan is mijn wandelcoaching bij uitstek een manier om de juiste balans te vinden. Omdat je in en met de natuur bent, ik intuïtief en ervaringsgericht met je werk, en jouw problematiek begrijp. Ik help je om jouw eigen kracht te ontdekken, en meer vanuit moeiteloosheid te leven.  

" Ik heb letterlijk leren stilstaan en voelen wat zich in mijn lichaam aandient, en vanuit de zintuigen bemerkt wat er vanuit de omgeving naar mij toekomt. Ook hebben we geoefend met gesprekken met een terugkerende situatie die ik lastig vond." (Iris, 45).

 

Maak een afspraak

Weer terug naar energie en balans en grip op stress. Het kan!
Plan een intake met mij. We gaan liefst naar buiten, dat is deel van de aanpak. We kijken of er een klik is, en of ik je kan ondersteunen bij jouw vraag. Er is geen wachtlijst, dus je kan snel aan de slag. 

"Ik ben beter geworden in het voelen en stellen van grenzen, het stellen van prioriteiten en het indelen van mijn eigen tijd. Ik heb meer lucht in mijn hoofd, mijn werk en dagelijkse bezigheden." (Emma, 36).

Contact formulier