Van kennismaken
tot stappen zetten

01

1e Contact

Jouw vraagstuk staat centraal in de coaching. We gaan naar buiten! Deel van de aanpak is ruimte maken in je hoofd, en dat lukt het beste in de natuur.​

Je meldt je aan voor een gratis wandelcoachsessie. Je kan ook eerst bellen en voorleggen wat er speelt. We kijken of er een klik is,  en of  ik je kan helpen bij je vraag.  

​App,  bel of mail voor een afspraak:  06-22678946

02

Ervaren

Wil je verder na de kennismakingssessie? Als we samen het idee hebben dat coaching je gaat helpen, dan maken we vervolgafspraken. Denk bijvoorbeeld aan duur van het traject.

Een sessie duurt rond 1.15 uur.

Tussen de sessies door kan je altijd contact met mij opnemen per app, telefoon of mail om iets te bepreken. 

03

Aan de slag

Jouw vraagstuk staat centraal in de coaching.

Soms weet je in het begin niet eens precies wat je vraag is. Je loopt vast, voelt spanning of zoekt antwoorden op twijfels. Ik ondersteun je bij het vinden van (eigen) antwoorden. Bij het nemen van stappen. Zodat je oplossingen vind, weer terug kan naar ontspanning en groeit als persoon. 

Ik werk vaak vanuit de natuur. Hieronder lees je waarom. Coaching vanuit mijn eigen praktijk is ook mogelijk. We kijken wat bij jou past.

Voordeel coaching buiten: 

  • wandelcoaching brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging.

  • in de natuur zijn geeft rust en ontspanning.

  • Je voelt je vrijer om niet direct antwoord te hoeven geven. Je kunt in stilte doorlopen en de antwoorden als vanzelf laten opkomen. 

  • de natuur brengt je dichter bij jezelf, je ontdekt gemakkelijker antwoorden op je coachvraag.

  • de natuur werkt vaak als een spiegel voor wat er in je leeft. 

  • ik werk met de natuur op een manier die je inzicht kan geven.


  • Op een gegeven moment merk je dat je alle touwtjes weer in handen hebt. Keuzes voelen als passend. Je zet stappen naar verandering. Dan is het tijd om te stoppen met de coaching.

  • Heb je na het beëindigen van het traject toch nog ruggenspraak nodig? Dan mag je altijd bellen. Een kort gesprek geeft vaak al het juiste zetje in de goede richting.

  • Heb ik je voldoende beeld gegeven over het traject? Stel anders je vraag aan mij via de button hieronder.

Contact formulier