Next Step Retraites

Natuur retraite op Terschelling

Retraites in binnen- en buitenland

Wij bieden Natuur retraites met coaching in binnen- en buitenland. Van meerdere dagen tot een week op pracht locaties in de natuur. Voor wie voelt dat ‘iets’ klaar is. Een nieuwe fase staat voor de deur.  

 

Herken je dit? 

Jij bent een 40- plusser met een portie levenservaring. Je hebt het nodige meegemaakt privé of op je werk. 
Je voelt ergens dat iets ‘klaar is’, een nieuwe fase in je leven dient zich aan. Je vraagt je bijvoorbeeld af:  

  • blijf ik doorgaan met wat ik nu doe, of is er iets totaal anders nodig? 
  • nu wordt het tijd voor mezelf, ik heb genoeg gezorgd voor anderen. 
  • maak ik nog een carrière-switch of blijf ik in deze baan?
  • blijf ik in deze relatie, die mij vasthoudt in waar ik nu zit? 
  • wat in mij wil geboren worden? 
 

Stemmetjes in je hoofd

Die overgang naar ‘iets anders’, en het gevoel dat iets nieuws mag groeien is spannend. Want je weet soms nog niet hoe dat andere eruit ziet. Dat kan je angstig maken. Durf je dit wel? Kan je dit wel? 

Misschien ontbreekt het je nog aan moed. Het is ook best eng om uit je comfort zone te komen. Zeker als jouw hele omgeving het je afraadt om een ander pad in te slaan. En dan zijn er nog de verplichtingen van werk of privé. 

 

 

NEXT STEP Natuurretraites

Wij ondersteunen je graag bij jouw Next Step. Met programma’s op natuurlocaties in kleine groepen. Zodat je inzichten krijgt in jouw transformatieproces. De coaches Johan de Kleine en Helene Baarda begeleiden deze retraites al meer dan 6 jaar samen. Vanuit een ruime achtergrond in training, begeleiding en coaching. 

 

Meer weten? klik op: 

IVAL Nature Retreats. 

Je wordt omgeleid naar een andere site. 

"Ik heb nieuwe inzichten ontdekt waarmee ik verder kan. De coaches/ begeleiders waren top, oprecht betrokken & authentiek".

Marcel

"Wat een prachtig kado aan jezelf. De sleutel ligt in jezelf, door de prachtige natuur en de wijze van coaching en veiligheid in de groep krijg je tools om door te gaan".

Amber

"Ik heb meer inzichten gekregen in mijn gevoelens en doelen kunnen stellen die aansluiten bij wie ik echt ben".

Ellen

"Fantastisch hoe de coaches op de problemen van elk individu konden inspelen, coachen en meeleven".

Contact formulier